perjantai 25. tammikuuta 2019

Talvisella mökillä

Iloiset pakkasterkut!


Tarkkasilmäisimmät tuttumme jo varmaan huomaavatkin, että nämä kuvat eivät olekaan meiltä kotoa, vaan mökiltä! Me uhmasimme viime viikonloppuna paukkupakkasia ja matkasimme sinne.



Vahvatassuja tarvittiin, sillä lunta oli aivan riittävästi. Jään päällä monessa kerroksessa, ja välissä vettä, jonne tassut upposivat... Ei helpointa kulkua. Varsinkaan minulle, joka vajosin joka etenemällä aina korviani myöten. Mutta minähän se en lannistu! Otti Emäntäkin mallia, eikä marissut kovinkaan paljoa, mitä nyt sitä vähän, kun pelkäsi, että menee jäästä lävitse... Muttei menty. Kukaan.


 


Perille ahkeroituamme oli lämmin kaikilla! Hyvä niin, sillä mökissähän oli kotoisat 3 astetta. Eikun takka, saunan kiuas, ja kaikki patterit päälle. Kuuden tunnin lämmitysrupeaman tuloksena oltiin "jo" toisella kymmenellä ja yöllä tarkenimme hyvin. Saunoimme taas kaikki ja ihailimme TALVEA. Wau.

Seuraavana päivänä kiersimme Isännän kanssa saaren ja puuhastelimme pikkuisen, mitä nyt tarkenimme, sillä pakkasta oli reippaasti! Jussi- paita oli ahkerasti käytössä, mutta siitä huolimatta turkkiini tarttui hulluna niitä lumipaakkuja, joita sitten koetin nakertaa pois. Saunassa ne onneksi sulivat nopsaan.



Meinaamme mennä kevättalvella uudestaankin mökille vielä, ei nyt heti kuitenkaan. Onneksi kotonakin talvista keliä pitelee. Emäntä on alkanut taas pitkästä aikaa kouluttamaan minua. Ei mua haittaa, siitähän saan aina niitä Herkkuja, kun osaan. Kovilla pakkasilla kun ulkolenkit väkisinkin lyhenevät, niin onkin hauskaa tehdä jotain yhdessä sisätiloissa.



Tällaisiin kuviin ja tunnelmiin päädyimme tällä kerralla! Muistakaa herkutella ja pukeutua lämpimästi niin jaksetaan itse kukin paremmin näitä pakkasia! Asenne ratkaisee, eiks jeh?

Lumiaurausviikonlopputerveisin,
Tyyne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti