torstai 17. tammikuuta 2019

Koiran ilmoja!

Se on moro!

Talviset säät senkun jatkuvat, hurraa! Olettehan nyt varmasti muistaneet nauttia LUMESTA? Jos ette, niin vielä ehtii! Puskii!!



Täällä maaseudulla oikein pystyy eläytymään tähän lumeen, kun ei ole niitä katuvaloja tai aura- autoja haittaamassa tätä KOKEMUSTA. Isäntä on meidän aura- auto, ja minä tietysti niin ikään! Kynnän lumessa välillä niin syvällä, että vain korvat ja hännänpää jäävät näkyville! Isäntä puolestaan istuu mönkijän selkään ja sitten lumi lentää!



Tänäänkin luvattiin lisää lunta. Tuntuu, että minun päiväni rytmittyvät kokonaan kolmen kohokohdan ympärille: ne ovat aamu- ulkoilu, päivälenkki ja iltaulkoilu! Jäniksen jälkiä, ja papanoita- nam! Olli Oravaa ei ole nyt näkynyt, se ehkä asustelee nämä lumisimmat ajat metsän siimeksessä, jossa sen on vähän helpompi pomppia.

Me haettiin eilen taas Postista Timantin paketti. OUJEE!!! Minun mahani on ollut vähän hermona, joten pyydettiin Sannaa korjaamaan ravitsemustani, ja nyt voidaan taas hienosäädöin jatkaa. Olemme niin onnellisia, kun meillä on Sanna!! Pelkästään se tunne, kun tiedetään, että aina on joku, joka auttaa ja jolta voimme kysyä, kun tulee ongelmia! <3


Ja Emäntä tähän lisää, että vaikkei olisikaan suurempia ongelmia, on aina kiva saada lisää tietoa siitä, miten omaa karvaista ystävää voisi auttaa voimaan paremmin! Siihen lisätietoa on pian saatavissa esimerkiksi tulevalta kurssilta, kurkatkaa siis lisää täältä: https://www.elainklinikkatimantti.com/koirahieronta

Me tytöt jatketaan nyt lumihommissa! Pikaseen siis ulos, ennen kuin tulee taas pimeää...



Timanttisia fiiliksiä ja sinisiä hetkiä teillekin toivottelee,
Tyyne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti