maanantai 19. marraskuuta 2018

Valoisia aikoja, mielensäpahoittajat!

Huh!

Nyt jos koskaan ovat mielensäpahoittajat vahvoilla! Tsekatkaa näitä ilmoja:



Tässä ei sitten ole mitenkään kameralla kikkailtu- kuvat ovat yhdeltä ihan oikealta päivältä, toinen otettu aamulla, toinen iltapäivällä. Täällä maalla, juu nou, ei ole katuvaloja tai muutakaan valoa, jos niikseen tulee, ellei sitten pihalamppua satu olemaan...

Onneksi minä se en pimeydestä hätkähdä, vaan keksin sitten muuta touhua, ellen Ollia ikkunasta voi kytätä. Emäntä puolestaan päätti uskoa kerrankin sääennusteeseen, kun luvattiin "Outoa Valoilmiötä" ja me tytöt ampaistiin välittömästi Koiramummolaan! Valoa tiedossa, nyt veden ääreen ja nopeasti.



Ja kappas, sehän piti kutinsa, se ennuste! Saimme upeat kelit ja kävimme porukalla laittamassa juhlan kunniaksi soutuveneen talviteloille. Järvellä ei edes tuullut, oli kuulasta ja ihanaa. Minä olin terhakkaalla tuulella, piti oikein vähän rähistä muille koirille, että täältä tulee Tyyne!! Harvinaista herkkua!




Kaiken synkkyyden jälkeen kyllä mieli lepää, kun hetkenkin on valoisaa. Syksyllä järvellä ei kuule edes lintuja, on vain rauha. Minäkin meinasin nukahtaa vahtipaikalleni sillä välin, kun muut ähersivät sitä venettä...

Tästä eteenpäin on luvattu viimein vähän pakkasta- saa jo tulla. Mieluimmin ottaisin sitä LUNTA myös, sen verran, että pääsisin taas harjoittelemaan lumiaurana kulkemista! Kuten huomaatte: aina on jotain MUKAVAA odotettavissa!! Ei sovi lannistua, eikä vajota mieltänsä pahoittamaan pimeyteen. Se on turhaa!!


Ja hei, virittäkää jouluvalot! Korkatkaa glögit! Nuuhkikaa pakkasilmaa! Meille ilmaantuivat jo ekat Tontutkin marraskuuta piristämään- kaikki keinot siis käyttöön!

Ensi kerralla täällä blogissani se alkaa: JOULUHÖSSÖTYS. <3
Siihen asti voimapusuja,

Tyyneltä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti