maanantai 5. marraskuuta 2018

Marrasvaloissa

Mahtavaa marraskuuta, gaiffarit!



Tsekatkaa nää auringonnousut ulos! Nyt on kyllä ollut hienoja aamuja ja iltoja, korvaavat monin verroin ihan ne välissä esiintyvät normisyksyn harmajat päivät!



Me Emännän kanssa olemme panostaneet oikeaan pukeutumiseen ja se kyllä kannattaa! On huomattavasti hauskempaa tallata sänkipellolla kumisaappaissa, kuin litimärissä kengissä... Puhumattakaan tietty siitä, miten tärkeää on varustaa itsensä heijastinliivillä. Täällä maalla kun ei ole edes katuvaloja, ja nyt on harmaina päivinä jo viideltä todella pimeää.


Aurinkoisina hetkinä sen sijaan voi yhä ladata D-vitamiinia!! Se tuleekin tosiaan tarpeeseen. Emäntä ja minä otetaan sitä myös purkista. (Timantista: https://www.elainklinikkatimantti.com tilaamme, tottakai.)

Isäntää ei nykyisin paljon näy. Minä odotan Würfelin kanssa turhaan leikkikaveria. (Würfel on tuo kuvassa takanani näkyvä vinkuva kuutio...) Emännästä kun ei ole leikkimään- se on aivan liian lepsu ja varovainen otteissaan. Isäntä sen sijaan heittää, resuaa, tömistää, murisee- kaikkea TÄYSILLÄ! Emäntä soveltuu muihin hommiin. Kuten ruoan antamiseen.


Missä se Isäntä sitten on? No, hirvimetsällä. Huoh. Minut olisi hyväksytty peuroja pöllyttämään, muttei Emäntä antanut. Sillä vahvistettaisiin kuulemma jo ennestään vahvaa jahtiviettiäni, ja se ei nyt vaan ole tarpeen.

Emännän sana on laki. Odottelen siis edelleen. Onneksi pian on tulossa taas Timantista paketti, jossa taitaa olla jotain tekemistä tulossa minulle... Pysykää kuulolla!

Kärsivällisen odottavin terveisin,

Tyyne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti