tiistai 28. elokuuta 2018

Kuvakortteja Baijerista

Ystävät kalliit!
Tällä kertaa saatte vielä nauttia matkakertomuksestamme, lähinnä kuvien merkeissä...




Tältä siis näytti elokuun alussa Saksassa, meidän pienessä, entisessä, kotikaupungissamme. Majapaikkamme oli aivan ensiluokkainen!! Kaikki tarpeellinen oli, ja vielä ekstraa! Kyllä me viihdyttiin.






Meistä tuntui kaikista kolmesta kuin kotiin oltaisiin tultu. Minätyttö muistin kaiken. Missä pitää pysähtyä ja istahtaa, ennen kuin saa ylittää kadun. Missä mikäkin kissa asuu. Missä aletaan hiipimään, että saisi ne yllätetyksi... Ja miten "nätisti katsotaan kissaa". Kurrr. Mrrrrr.




Tuttujen luona käytiin lähes päivittäin! Minä ja Motte!! (Tuon tarkempaa kuvaa ei kerta kaikkiaan saanut. Kuvataanpa meidän tapaamistamme vaikkapa sanoilla: wiuh wauh wiuhwiuh wauhwauh...) Koko reissun oli KUUUUUUMA. Vielä kuumempi kuin täällä Suomessa, joten päätelkää siitä. Majapaikkamme oli onneksemme kellarikerroksessa- siellä oli koko viikon siedettävää!!

Kuumuudesta huolimatta minä päätin, etten yhdessä kyläpaikassa tule ollenkaan kopastani ulos- paistun sitten vaikka sinne, ennemmin kuin leikin yhtään niitten labradorin kanssa. Minä en pidä labbiksista. Enkä kultaisista noutajista.

Toisessa kylässä pääsin elämäni ekaa kertaa kultakalalammen äärelle. Hmmm. Kiinnostavaa. Noita voinee myös syödä...? No, ei huolta, en napannut ainuttakaan. Katselin taas, nätisti. Huoh.



Viikko sujahti aivan liian nopeasti. Ikävä tulee taas kun katsoo näitä kuvia... Mutta mukavahan se oli kotiinkin palata. Auf Wiedersehen, Deutschland. Me tullaan joku kerta taas.

Ensi kerralla sitten kotimaista asiaa jälleen...
Voikaa hyvin siihen asti, toivoo

-Tyyne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti