torstai 18. tammikuuta 2018

Tammikuussa

Rakkaat ystävät!

Pahoittelen blogihiljaisuutta! Meillä on Emännän kanssa ollut tosi paljon kaikkea touhua (tai siis Emännällä on ollut!) ja aika ei ole riittänyt kirjoittamiseen. Meille kuuluu kuitenkin ihan hyvää.


Lunta satoi ja sataa taas- mahtavaa. Olen ollut Isännän hoidossa tavallista enemmän ja me ollaan retkeilty lumisissa talvimaisemissa. On ollut hianoo.





Kerrankin on kunnolla lunta! Pääsee tekemään uria, juoksemaan niin, että lumi pöllyää, tekemään äkkäreitä eli äkkikäännöksiä ja -pyrähdyksiä... Vain se on ärsyttävää, kun lopulta pitää mennä sisälle ja silloin huomaa, miten lunta onkaan tarttunut paakkuina turkkiin.

Olen laajentamassa ravitsemustani vaivihkaa hepparuoasta enenevässä määrin kohti riistaruokaa ja sen ansiosta saimme lastin Timantista! Minä vain esitän tuossa kuvassa välinpitämätöntä... Jos sillä lailla vaikka irtoaisi enemmän sapua. Innostus kun ei ainakaan ole toiminut...


Tarttis myös taas tutustua, mitä Timantissa muuten on näin talvisaikaan tarjolla, jotta osaisin niitä teillekin suositella! Kun vaan kerkeis... Menkää te nyt jo etukäteen kurkkaamaan, tästä pääsee:
https://www.elainklinikkatimantti.com

Minä jatkan nyt tätä lumetusta niin kauan kuin sitä lunta riittää!!
Valkoisia terkkuja lähettäen,


-Tyyne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti