sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Iloista alkanutta vuotta 2018!

Rakkaat ystävät!

Räiskyvän riemukasta tammikuuta!


Miten teillä meni joulu? Olittehan olleet kilttejä? Meillä oli perhettä koolla, minä sain paljon huomiota ja myös lahjoja, jee. Eli olivathan ne tontut sittenkin huomanneet, että kiltti olin ollut.


Joulupukki tuoksui tällä kertaa tosi tutulta... en pelännyt yhtään. Ja kattokaas, mitä hän mulle toi!!! Mahtava tyyppi. Oikein aloin jo odottamaan ensi joulua! Haikeaa on ollut, kun enää ei ole yhtään herkkuluukkua joulukalenterissakaan, eikä kyllä koko kalenteriakaan enää seinällä. Kävin pariin kertaan jo tarkistamassa. Ei ole.


Kuulin, että joillain on tapana tehdä semmoisia uudenvuodenlupauksia. Niinpä ajattelin, että lupaan minäkin jotain.


Lupaan katsastaa kaikki tarjolla olevat houkuttelevat mahdollisuudet johonkin mukavaan tai hyvään! Ja löytää keinot, joilla lisätä hyvää ja mukavaa omassa elämässäni ja ympärilläni.


Lupaan ulkoilla aina kun voin. Ja nauttia siitä! Lupaan kuunnella itseäni, eli ei tietenkään ole pakko ulkoilla märässä säässä kuin lyhyesti, jos ei huvita. Lupaan välttää kaikenlaista pakkoa, aivan kuten ennenkin. Ravistaa sen pois. BRRR. Noin.


Lupaan uskoa itseeni! "Sinä selviydyt!" Ja levittää omalla esimerkilläni tätä sanomaa ympärilleni.

Aloitan heti ja toivotan teille kykyä etsiä ja löytää alkaneesta vuodesta kaikkea ihanaa-
Antakaa tästä vuodesta tulla uusien mahdollisuuksien vuosi! Kuunnelkaa sydäntänne. Jos jossain on herkkuja, suunta sinnepäin! Ei se sen monimutkaisempaa ole.

Pusuja, palaillaan taas,

Tyyne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti