perjantai 1. syyskuuta 2017

UUlalaa ja Loviisaa

Heissulivei,

piti kirjoitella vielä elokuussa, mutta eipä keritty! Salavihkaa kuukaudet vaihtuvat ja päivät kuluvat. Koskapa nämä märät kelit senkun näyttävät jatkuvan, ja harmaita päiviäkin riittää, ja varsinkin aamuja ja iltoja, muistuttaisin jälleen: Rakkaat Omistajat- varustakaa lemmikkinne huomioliivillä. On vaan niin paljon mukavampaa autoilijana havaita koirat jo kaukaa, sanoo Emäntä! <3

(Ellei teillä vielä ole, niin hankkikaa ne ihmeessä pian Timantista, vink vink! Täältä löytyy: https://elainklinikkatimantti.avoinna24.fi/webstore#f/g-8565da48-776f-11e6-89be-fa163e644548 )



Minä olen ollut viime aikoina tosi kova taas nuuskuttamaan sekä merkkailemaan reviiriäni. Hommaan kuuluu muun muassa mahtavien hajujen etsintä ja kun niitä löytyy, pitää ne tietysti koettaa saada tarttumaan mukaansa mahdollisimman hyvin. UUlalaa, mitkä aromit...


Jaa mikä oli ongelma?


Nyt en ymmärrä...

Emäntä sai ihan tarpeekseen minun kierimisestäni joka paikassa pihallamme, ja niinpä me tehtiin yhtenä päivänä pikku reissu lenkille sivistyksen pariin ja veden ääreen- Loviisaan! Superkiva reissu! (En kyllä välttämättä halunnut tuollaista pissikuvaa julkaista hei, Emäntä...)




Loviisassa on kaunis ranta, tai satama se vissiin on. Me käveltiin siellä ja ihailtiin kauniita veneitä ja laivoja. Yhden nimi oli osuvasti Onni. Minut pistettiin myös parkkiin Onnelin ja Annelin puiston kupeeseen... Sovin kyllä kuvaan kuin porkkana kakkuun, vai mitä? 

Pääsin myös tässä jokin aika sitten vihdoin hoitoon Kaupunkikoiramummolaani! Vietin siellä kokonaisen päivän, kun Emäntä ja Isäntä olivat ystävien häissä. Olin tottakai tosi reippaasti. Sillä lailla saattaa päästä uudelleenkin hoitoon. 

Jospa myös pääsisimme käymään Emännän kanssa taas siellä Herkkupojan uudessa kodissa. Olin kesällä jo mukana muuttamassa heitä, ja onnistuin harhauttamaan kaikki valvojani, ja tutkimaan yksinäni salaa koko rappukäytävän lävitse, ennen kuin kukaan huomasi, että Tyyneä ei muuten näy missään, onkohan se liuennut rappikseen... Olin! Siinä talossa asuu tosi paljon koiria! Myös yksi westi. Aion tutustua... 

Että näin meillä! Mites teillä? Toivon mukaan kaikilla kaikki hyvin! Lähetän teille oikein paljon iloa ja energiaa... Minullahan sitä riittää jaettavaksi asti! 

Hyviä syysretkiä odotellen, se on moro,
yours truly,

-Tyyne

Yhteistyössä: Eläinklinikka Timantti 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti