lauantai 26. marraskuuta 2016

Berliinissä

Mukavaa viikonloppua, rakkaat lukijat!

Meidän lauma käväisi loppukesällä tosiaan myös parin päivän pyrähdyksellä pääkaupungissa. Säät olivat tosi helteiset, ja alkumatkasta jouduttiin (jälleen) Autobahnilla ruuhkien vuoksi odottelemaan. Ja odottelemaan. Se on täällä Saksassa tullut tutuksi.


Olimme varanneet tällä kertaa majapaikaksemme airbnb:n kautta lemmikkiystävällisen yksityisasunnon. Homma toimi sujuvasti, omistajat olivat lomilla, joten avaimet saimme viimein yöllä Berliiniin saavuttuamme lähikaupasta. Iltapalan jälkeen oli ihana päästä heti nukkumaan!

Seuraavana päivänä turisteerasimme! Jo aiemmin hyväksi havaitsemamme kulkuneuvot eli juna ja keskustassa Hop on- hop off- bussi osoittautuivat jälleen näin "koiraporukassa" oikein toimiviksi. Omalla autolla kun olimme saaneet ajaa jo ihan riittävästi sille reissulle... Informaatiota kävimme kysymässä juna- asemalta.



Tulihan sitä tietysti käveltyäkin melko lailla taas... Näimme muiden muassa sen kuuluisan muurin, hallintokorttelin tärkeine rakennuksineen, klassikkoautoja sekä tietysti holokaustin muistomerkin. Siellä kivipaasien välissä meinasi kyllä paistua, niin kuuma oli!!



Kyläilimme myös isännän tutuilla. Siellä oli saksanpaimenkoira. Minä olin vähän hämilläni, tunkea nyt toisen reviirille ja kotiin, enkä ollut oikein sosiaalinen, vaikka se halusi kovasti tutustua minuun. Lenkillä sitten painelimme yhtä tassua, se oli mukavampaa.

Parasta silti oli päästä takaisin majapaikkaan. Minä menin parvekkeelle ottamaan vähän aurinkoa vielä päivän päätteeksi... Siellä oli sellainen ihana pehmustettu sohva. Olisipa kotonakin.


No, täytyy toki todeta, että vaikka tykkäänkin matkustaa, olen aina silti ILOSTA PYÖREÄNÄ päästessämme reissusta kotiin! Minulta voi jopa päästä pieni ilohaukku! Poissa hyvä, mutta kotona paras!

Tällä kertaa näihin sanoihin ja tunnelmiin:
Toivotan kaikille tunnelmallista kotonalöhöilyä ja ensimmäistä adventtia!
Hau,

Tyyne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti