sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Turvallista matkaa!

Heissuli!

Kuten lupasin, matkakertomukseni jatkuu piakkoin, älkää siis ollenkaan huolestuko, mutta nyt tuli ensin vielä akuutisti mieleeni yksi hyvin tärkeä ja ajankohtainen asia, josta tahdon teitä muistuttaa! Illat ja aamut ovat jo PIMEITÄ. Kun Emäntä ajoi tässä eräänäkin iltana töihin, huomasi hän taas hyvin konkreettisesti, miten koiria ja ihmisiä ei vaan meinaa ollenkaan havaita autosta käsin. Silmät kyllä kiiluvat sitten, kun tarpeeksi lähelle ajaa, mutta eikö olisikin parempi tulla nähdyksi jo hiukkasen kauempaa...?



Minulla on jo tämä turvaliivi ahkerassa käytössä, ja olen vakaasti sitä mieltä, että sellainen pitäisi olla jokaisella koiralla, ja sitten vielä omistajilla omat heijastimet! Huomasimme, että nyt liivejä saa esimerkiksi Eläinklinikka Timantin verkkokaupasta ja myymälästä kätevästi, eikä hintakaan päätä huimaa, kun kuitenkin on näinkin tärkeästä asiasta kuin hengestä kysymys... ;) Niitä oli siellä pinkkejäkin, mutta minulle ei voitu hankkia sellaista, koska sitten Isäntä olisi melko varmasti kyllä kieltäytynyt esiintymästä kanssani julkisilla paikoilla.


Emäntä on erityisen tarkkana liivin käytön kanssa, koska me seikkaillaan aamuhämärissä siellä metsissä. Jos minä satun joskus (tosi harvoin... toisinaan... no, aina välillä!) lähtemään jonkin hajun perään painelemaan niin kyllä vaan on Emännän huomattavan paljon helpompaa havaita missä viipotan, kun on liivi päällä! Eli siinäkin mielessä LOISTAVA juttu. Kirjaimellisesti! 

Välkkyä sunnuntaita ja alkavaa viikkoa teille kaikille! 
Palataan pian!
Terkuin,

Tyyne 

Yhteistyössä: Eläinklinikka Timantti 
https://elainklinikkatimantti.com/myymala-verkkokauppa/  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti