sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Kevätjäillä

Terppa!

Kevät liristää vettä katonreunalta, tintit laulavat ja aurinko lämmittää! Mikäpä sitä on koiran ollessa!


Nää kävivät mökillä, jäät vielä kestävät, vaikka Emäntää taas hirvittää, kun me painetaan Mökijällä yli. Mahduttiin kaikki kolme kyytiin... Isäntä on kaatanut siellä puita, pilkkomistalkoot tiedossa. 



On parasta kieriä lumessa! Ja sitten välillä kaahata täysillä edestakaisin, että lämpeää, ja sitten taas kieriä. Elämän parhaat asiat ovat usein hyvin yksinkertaisia. Ne vaativat vain läsnäoloa, sitä, että havaitsee, miten mahtavaa juuri nyt onkaan.



Joka hetki on uusi mahdollisuus tajuta, että onhan hienoa, kun meillä on nämä neljä vuodenaikaa. Silloin ihminen ehtii juuri sopivasti saada tarpeekseen edellisestä, ja ruveta odottamaan seuraavaa. Sillä semmoisiahan ne ovat. Me koirat sen sijaan osaamme paremmin elää hetkessä.


Tänään on palmusunnuntai. Emännän kanssa kävimme keräämässä pajunoksia, jotka hän koristeli ja minä autoin keräämällä ne oksista yli jääneet paksummat kohdat. Niitä kiidätin suussani pitkin peltoja! Me myös koristelimme pääsiäistä. 


Haluammekin toivottaa kaikille teille oikein rauhallista hiljaista viikkoa, ja läsnäolevaa pääsiäistä. Seuraavan kerran kun nähdään, on jo huhtikuu- ja silloin ainakin meidän perheessä on virallisesti kevätaika alkanut!

Jihuu!
-Tyyne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti